Контакт форумар

Сите пораки испратени од контакт формуларот ќе бидат прегледани и доколку има потреба ќе бидете контактирани.

Име и Презиме *

Е-mail *

Град

Телефон *

Порака *

 
 

Полињата со * се задолжителни.
Ве молиме користете Латиница.

Контакт информации

Адреса

ул. Перо Наков бб.
1000, Скопје.

телефон

+389 (2) 2550 547

е-маил

info[at]luksdom.com.mk

Designed by Erdal Tefikov